Utvecklare/Arkitekt som vill arbeta med Salesforce

softhouse_ppt_mall_20167

Vi är ett konsultföretag som är riktigt bra på att utveckla lösningar med mjukvara och att utveckla människor och verksamheter. Salesforce är en av affärsvärldens kraftfullaste molnplattformar och vår målsättning är enkel – vi ska erbjuda våra kunder det bästa Saleforce-teamet i Sverige.

Vårt team består av erfarna projektledare, kravanalytiker, arkitekter, utvecklare och admins som alla sitter lokalt. Med agil metodik fokuserar vi på levererat värde, det är så vi får nöjda kunder. Vi arbetar med Salesforce samtliga cloud-lösningar och som partner till Salesforce uppdaterar vi oss ständigt om vad som kommer härnäst! Till vårt Salesforce-team i Stockholm söker vi en utvecklare med intresse av affärsutveckling.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete tillsammans med erfarna och duktiga kollegor där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi tror på individen som främsta drivkraften för att en organisation ska utvecklas och förnyas kontinuerligt.

  • En unik möjlighet för dig att vara med redan från början och sätta din prägel på en ny designavdelning i ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling.
  • En kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och medarbetarna uppmuntras att vara medlemmar i olika communities. Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet (softhouseeducation.se), vår utgivning av publikationer (softhouse.se/info) samt mötesplatserna Lean Tribe (leantribe.se), DevTribe (devtribe.se) och BizTribe (biztribe.se).
  • En mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar.

Om tjänsten

Tjänsten innebär i huvudsak att arbeta med Tech lead – Medverka och leda utvecklingsprojekt, Coaching – Agera mentor till mer juniora konsulter i vårt Salesforce team samt Presales – workshops, high level design och demonstrationer. Vi på Softhouse vill erbjuda dig att arbeta med några av de främsta inom ditt område och vi har ambitioner att utveckla och sporra alla våra medarbetare till att bli bland de främsta. Är du den vi söker?

Om dig

  • Du har en akademisk examen
  • Minst 3 års relevant arbetserfarenhet
  • Erfarenhet av Salesforce
  • Mkt god engelska i tal/skrift

Ansökan

Skicka din ansökan till daniel.zetterberg@softhouse.se. Intervjuer och urval sker löpande så vi rekommenderar att du söker med en gång. Din ansökning hanteras givetvis med stor sekretess.

Om oss

Vi tror på okomplicerade förfaranden i allt vi gör, vi har en kompromisslös inställning till kvalitet – vi håller vad vi lovar, vårt fokus är affärsnyttan – när vi skapar nytta för våra kunder skapar vi nytta för alla parter och vi älskar att dela med oss av allt vi kan. Vi tror på individen som främsta drivkraften för att en organisation ska utvecklas och förnyas kontinuerligt. Vi står för att skapa förändring och innovationskraft tillsammans med våra kunder. Detta har vi gjort sedan starten 1996 och idag är vi ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile. Softhouses kunder återfinns i ett flertal olika branscher, med tyngdpunkt på telekom och teknisk industri.