Är du vår nya seniora Java utvecklare? 

Softhouse har arbetat i olika projekt tillsammans med våra kunder sedan 1996 och har än idag en stadig ström av både inhouse och externa uppdrag.

Vem är du?

Vi letar efter dig som älskar att arbeta med utveckling och som anser att programmering inte bara är ett jobb utan en livsstil. Du letar efter nästa utmaning och möjlighet att växa i din profession tillsammans med likasinnade kollegor. Du har en passion för att lära dig och du är inte främmande för att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Du behöver kunna jobba både i team och självständigt mot tuffa deadlines. I rollen som senior Java utvecklare hos oss har du förmåga att jobba direkt med våra kunder och skapa och behålla goda relationer.

  • Du är en erfaren utvecklare med omfattande kompetens inom Java, Kotlin eller Scala.
  • Den viktigaste egenskapen är att ha ett starkt intresse och snabbt kunna lära sig nya teknologier, utvecklingsmiljöer och programmeringsspråk.
  • Du bryr dig om detaljerna och vet vad som krävs för att leverera grymma applikationer med hög kvalitet.
  • Du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom ditt område.
  • Önskvärt om du varit med från start i utvecklingsprocesser.

Vi erbjuder:

Anställning inom ett område som utvecklas snabbt. Du kommer att jobba med de senaste teknologierna och några av de bästa utvecklarna inom området.

  • Du får möjlighet att jobba i team med kollegor från Softhouse även i externa uppdrag.
  • Vi mixar inhouse projekt med externa uppdrag, allt efter ditt och kundens bästa intresse.
  • Kunskapsdelning är en stor del av vårt dna, därmed erbjuds och uppmuntras kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Vårt förmånspaket kommer inte göra dig besviken, men det kan vi ta när vi ses.

Om oss

Som del av Softhouse kommer du att ingå i ett team som jobbar mot specifika och spännande kunder i olika miljöer. Din arbetsplats kommer variera från att vara ute hos kund där du får förståelse för deras verksamhet, till att sitta inhouse och utveckla för kundprojekt . Som medarbetare hos oss så kommer du snabbt in en stark gemenskap mellan allt från ledare till kollegor – något som du känner oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund. Organisationen är platt och egna initiativ, idéer och tankar värdesätts. Vår produkt är vår företagskultur, och den skapar vi tillsammans genom att du är med och formar din egna vardag.

Vi har en stor bredd av intressanta kunder och olika spännande inhouse-projekt. Vi arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, inom allt från IoT till webbutveckling och du kommer känna att din kompetens värdesätts och tas tillvara på. I och med vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är a & o för att alltid ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

Hör av dig!

Skicka in ditt CV, ditt personliga brev och din eventuella portfolio så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten så tveka inte att kontakta oss!

Conny Karlsson

HR-chef

+46 706 64 39 20
conny.karlsson@softhouse.se