Vill du bryta ny mark tillsammans med oss och vara en del av ett superteam?

Tillsammans är vi hybridkontoret, den kreativa mötesplatsen där Softhouse Consulting och Softhouse Invest skapar nya idéer och gemensamma kundvärden.

Vad vi kan erbjuda dig;

Projekten på Softhouse spänner över hela kedjan, med nya kundkontakter, utarbeta förslag på projekt, design av system, skriva kod, testa och leverera till kund.

Som Tech Lead förväntas du driva många av dessa steg, tillsammans med ett agilt team.

Arbetet innebär mycket frihet och hur du vill arbeta formas tillsammans med teamet, där vi gärna testar nya sätt att arbeta för att kontinuerligt bli bättre och prestera snabbare.

En del av arbetet innebär att sondera terräng med nya bolag, både start-ups och etablerade bolag, deras produkter och tjänster, men även teknik och nya möjligheter inom cloud, open source och färdiga system. Eftersom Softhouse också arbetar med investeringar så finns det möjlighet att få arbeta med teknisk “Due dilligence” efter eget intresse.

Kunderna vi arbetar med spänner över ett stort spektrum, från större globala produktbolag inom olika branscher, till mindre bolag där IT systemet stödjer verksamheten samt även med start-ups.

Tillsammans bidrar vi till ökade möjligheter för våra kunder, duktiga kollegor som verkligen får möjlighet att visa vad de är kapabla att skapa, och ett effektivare och mer hållbart digitalt samhälle.

Meriterande om du har nedan profil men ej krav:

  • Kommunikativ med utvecklare remote, scrum master, produktägare och kund
  • Erfarenhet av teknisk pre-sales och snabbt kunna sätta sig in i kundsituationer och föreslå alternativa lösningar
  • Kreativ tänkare med nya idéer och produktägarvana
  • Arbetat som arkitekt inom digital utveckling
  • Erfarenhet av mobila och webbaserade applikationer samt arbetat både med nyutveckling och integrering av existerande system eller tredjepartsprodukter
  • Van att integrera och arbeta med flera parter i projekt, utvecklingsteam, utvecklare och leverantörer e.g som Tech Lead eller liknande roll
  • Bygga upp utvecklingskedjan, från backlog till utveckling, till test och deploy

Hör av dig!

Skicka in ditt CV, ditt personliga brev och din eventuella portfolio så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten så tveka inte att kontakta oss!

Måns Wiklander

VD Stockholm

+46 702 45 54 67
mans.wiklander@softhouse.se