Softhouse jobbar både som konsulter ute hos kund och i egna projekt inhouse. Det vi skapar ligger typiskt i något moln och dessa lösningar blir allt fler. Vi vill därför utöka vårt team i Malmö och söker fler kollegor med erfarenhet i något av de tre stora molnen Amazon Web, Services
Google Cloud eller Microsoft Azure. Vissa av våra projekt syns över hela Sverige och andra längre ut än så. Vi tror på PDD (“pride-driven development”, fråga oss gärna om denna hemmasnickrade förkortning).

Vår organisationen är platt där egna initiativ, idéer och tankar värdesätts högt. Vårt hemliga recept är vår företagskultur. Den skapar vi tillsammans genom att du är med och formar din arbetsvardag. Som medarbetare hos oss kommer du snabbt in en stark gemenskap mellan allt från ledare till kollegor – något du kommer känna av oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund. Vårt löfte till dig är att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person.

Din Profil
Du bör ha ett par års erfarenhet i någon av de tre stora molnen – Amazon, Google Cloud eller Microsoft Azure. Du har troligtvis en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande, eller så har du arbetat dig till motsvarande kunskapsnivå. Kunskap om Continuous Integration och Continuous Delivery ser vi som en värdefull merit.
Då kompetensutveckling är a och o i vår organisation ser vi gärna att du är en person som vill lära dig och älskar att dela med dig av din kunskap samt dina erfarenheter.

Vi erbjuder
En plats i vårt team på ca 200 smarta kollegor där du är med sätter din prägel på ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling.
Vi har en kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och medarbetarna uppmuntras att vara medlemmar i olika communities.
Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet Softhouse Education, vår utgivning av publikationer samt mötesplatserna Lean Tribe, DevTribeBizTribe  och LeadersTribe.
En mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar.
Vi ser till att ha kul på jobbet och åker därför på gemensamma konferensresor och team building events.

Hör av dig!

Skicka in ditt CV, ditt personliga brev och din eventuella portfolio så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer om tjänsten?

Om du har några frågor eller funderingar om tjänsten så tveka inte att kontakta oss!

Roland Ferngård

VD Malmö & Helsingborg

+46 727-34 08 04
roland.ferngard@softhouse.se