Erfaren iOS-utvecklare

Vi söker en erfaren iOS-utvecklare för utveckling av appar till iPhone/ iPad.

Du utmanas av att skapa mobila appar, ju mer komplex en app är, desto roligare blir det. Du brinner också för att söka metoder för att ständigt förbättra och effektivisera. Du har någon relevant utbildning inom programmering för iOS med Objective-C och Xcode och du har redan utvecklat någon app för iOS.

Vi letar efter någon som är:

* Teamspelare – trivs att jobba agilt i team om 5–9 personer, gillar att få hela teamet att komma i mål med sitt uppdrag.

* Kundorienterad – förstår att kunden aldrig kommer att komma med en komplett, konsistent och genomarbetad kravmassa till teamet.

* Lösningsorienterad – väljer enklaste, snabbaste och renaste lösningen framför “bästa lösningen”.

* Strukturerad – har självförtroende nog att förstå att problemet kommer att lösas; det gäller att lösa problemet på ett lättbegripligt, vidareutvecklingsbart och underhållsbart sätt.

* Flexibel – strävar efter att uppnå fastslagna mål, men hittar smarta vägar att nå dit när verkligheten sätter käppar i hjulen.

* Kvalitetsfokuserad – T.ex. genom att följa programmeringsstandarder, skriva automatiska unit-tester och användartester. Duktig på kommentarer i kod, samt dokumentation när manuella tester utförs.

Önskemål om den sökande:

* Vi ser gärna att du är högskole- eller civilingenjör och har flera års erfarenhet inom området.

* Flerårig erfarenhet av iOS-utveckling.

* Utvecklat Standard och Enterprise appar för iOS.

* Erfarenhet av verktyg som GIT, JIRA, Xcode Leaks / Time Profiler / XCT.

* Erfarenhet av metoder som Scrum, Kanban, TDD, CI, Software Craftmanship.

* Erfarenhet av automatiserad testning med Jenkins, Xcode Automation.

* Erfarenhet av cloud-integration mot t.ex. JSON, Parse, Google Apps, Amazon.

Ansökan:

Vi anställer kontinuerligt och arbetar med löpande urval, vi vill därför gärna ha din ansökan snarast. Svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. Vi hanterar alla ansökningar med stor sekretess och din CV eller eventuella frågor, sänder du via mejl till: recruit.malmo@softhouse.se, glöm inte ange vilken tjänst som ansökningen avser.