Business Acceleration

Vi hjälper produktbolag att accelerera

Ta ditt företag till nästa steg

Inom Business Acceleration jobbar vi nära den strategiska och operativa ledningen.  Vår utgångspunkt är att vi tillsammans utvecklar verksamheten mot uppsatta mål. Vi är duktiga på att ta företag till nästa steg och hitta nya affärsmöjligheter via våra upparbetade nätverk och vår kompetens. Utvalda bolag fördjupar vi samarbetet ytterligare med genom en kapitalinvestering

Vi kombinerar våra erfarenheter från att arbeta med hundratals företag med den senaste tekniken med vår förmåga att skapa nya affärer för att accelerera tillväxt och nå uppsatta mål. Vi vänder oss till dig som behöver komplettera din nuvarande affär med en stark digital partner. 

Softhouse Business Acceleration

Handfast hjälp för strategisk utveckling i produktbolag

Vi fokuserar på att identifiera de största flaskhalsarna som hindrar bolagets tillväxt och utveckla en plan för att övervinna dem. Vi jobbar tillsammans för att identifiera och utveckla dina unika styrkor. Våra experter kan ge dig coaching och rådgivning i viktiga områden som marknadsföring, försäljning, produktutveckling och finansiering. 

Vi arbetar med dig för att säkerställa att du har den rätta kunskapen och verktygen för att göra informerade beslut och göra rätt val för ditt företag. Vi hjälper dig också att implementera din strategi genom att erbjuda stöd för projektledning, ledarskap och teamutveckling. 

Kanske behöver du en nytändning inom digitalisering? Vi är här för att hjälpa dig att uppnå dina mål!

Softhouse Business Acceleration

Vill du veta mer? Vi kan hjälpa dig!