Data Analytics

Visualisera data och ta datadrivna beslut

Krama ur affärsnyttan ur din information

Med data som en av de mest värdefulla men ofta underskattade tillgångarna för företag, är det viktigt att du kan dra nytta av all information som finns tillgänglig för att ta välgrundade beslut. Detta är precis där Data Analytics och Business Intelligence kommer in i bilden. Business Intelligence på riktigt är när man kombinerar sin egen data med annan data, t.ex. var ens kunder finns ihop med ens lokaliseringar, befolkningsutveckling eller vilka stora ordrar och vilken kapacitet ens konkurrenter har framöver.

Vi jobbar med olika verktyg som PowerBI och Qlik, och är Microsoft-partner sedan flera år och partner till Qlik sedan 2010.

Person som skriver på ett tangentborc

Vi har gjort det förr. Låt oss ta ett helhetgrepp.

Vi har gjort hundratalet lösningar inom flera branscher och räds inte projekt där andra misslyckats eller där man behöver ta ett helhetsgrepp över flera system. Vi kan hjälpa dig med 

  • Utveckling av appar. Här jobbar vi alltid iterativt i en tät dialog med dig som kund. 
  • Datainsamling. Det är en styrka att vi har våra duktiga systemutvecklare och webbprogrammerare under samma tak när datan behöver samlas in kvalitetssäkrat.
  • Utbildning i användande och utveckling.
  • Uppgradering av er Qlik-installation.
  • Hjälp att gå från QlikView till Qlik Sense.
  • Planering, installation och konfiguration av din Qlik Sense eller Qlik Sense Cloud-lösning.
  • Förvaltning och drift av din Qlik-plattform.
  • Genomlysning av dina appar och din installation. Vi har haft ansvar för flera stora Qlik-installationer sedan 2010 och har gedigen erfarenhet av hur systemet kan fås att prestera mest.
  • Datauttag ur SAP.
Softhouse team in fornt of a whiteboard

Business Intelligence

Vårt Business Intelligence-erbjudande är speciellt utformat för att hjälpa företag att få en bättre förståelse av sin data och uppnå sina affärsmål. Vi hjälper företag att ta fram och utveckla BI-lösningar som möjliggör snabbare, mer informerade och mer effektiva affärsbeslut. 

Rätt verktyg för att hantera data och att kunna använda dem för att ta smartare beslut är nyckeln för att ta en dataintensiv verksamhet till nästa nivå. Samarbeta med våra konsulter och få tillgång till vår långa erfarenhet och tekniska kompetens. Du kan då få hälp att få ännu skarpare fokus i din kärnverksamhet.

 

5 snabba fördelar med Business intelligence

Dra ur affärsnytta av all information som finns tillgänglig

Vi använder avancerade tekniker och verktyg för att analysera och visualisera data på ett sätt som gör det enkelt att förstå och använda för att fatta affärsbeslut. Vi har en djup förståelse för både tekniken och affärsverksamheten och är väl rustade för att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna som passar dina behov. 

Vi arbetar tillsammans med dig för att identifiera dina utmaningar, mål och behov och hjälper dig att utveckla en strategi som hjälper dig att uppnå dina mål. 

Vi är engagerade i att leverera en lösning som inte bara uppfyller dina krav utan också överträffar dina förväntningar. Kontakta oss för att lära dig mer om hur våra BI-konsulttjänster kan hjälpa dig att ta dina affärsbeslut till nästa nivå. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Vill du veta mer? Vi kan hjälpa dig!