Utbildningar, kurser och event

Vi delar med oss av vår kunskap på flera olika sätt

Det allra senaste gällande våra kurser!

Akademi Nyhetsbrev

Vi delar med oss

Vi håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi. Att dela med sig av vår kunskap är viktigt och någonting som vi är väldigt duktiga på. Vi gör det gärna och ofta, både internt och externt.

Vi erbjuder utbildningar, kurser och event anpassade för företag. Antingen som öppna kurser eller företagsanpassade kurser som är helt skräddarsydda efter dina behov.

Är det något du saknar i vårt kursutbud men som du gärna lär dig mer om kan vi givetvis skräddarsy en kurs för dig och ditt företag. Vi är bekanta med de allra senaste teknikerna och har duktiga coacher som alltid är sugna på att utbilda och coacha. Är du nyfiken på att veta mer så anordnar vi regelbundet olika lokala event där vi pratar utveckling, ledarskap, digitalisering eller andra spännande ämnen som du kan lära mer om. Är du nyfiken? Kika mer och läs vidare nedan.

Information med anledning av Covid-19

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt regeringens beslut om att förbjuda stora folksamlingar har vi mindre grupper med mycket avstånd i stora lokaler om vi väljer att hålla utbildningen på plats. Vi är alltid långt under tillåtet antal. Vi följer regelbundet folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer som uppdateras löpande. Dessa riktlinjer handlar i grund och botten om att visa hänsyn och att ta ansvar för varandra och vi känner en trygghet i att ni delar detta förhållningssätt med oss.

Vad det gäller våra utbildningar sker dessa som planerat men i mindre grupper och efter varje utbildares förutsättningar och tankar i kombination med de råd och riktlinjer vi har att förhålla oss till hos våra myndigheter. Vi uppmanar er att avstå från kursen om ni har symtom eller har närstående med symptom eller inom de senaste 14 dagarna besökt något av de områden som är klassade som riskområden hos UD. Har du förkylningssymtom ber vi dig att stanna hemma för att undvika smittspridning.

För dem av er som inte kan delta med anledning av Covid-19 så reserverar vi plats vid nästa kurstillfälle istället.

Kontakta oss på akademi@softhouse.se om du har några ytterligare frågor.

Ta hand om dig så länge,

Varma hälsningar vi på Softhouse

Konsulter

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer!

    Hör av dig till oss så hjälper vi dig!