The Softhouse way

Vi är alltid redo för förändring – det är en del av vårt DNA

Vi var en av de första att introducera agil metodik i Sverige. Vilket har gjort att innovation och samarbete är hjärtat av allt vi gör.

Genom regelbundna sprintar och tätt samarbete mellan våra team, tar vi snabba steg mot att leverera kvalitet och värde direkt hos våra kunder.

Agila Metoder

Scrum är en agil projektmetodik som använder korta arbetsperioder, kallade ”sprintar,” vanligtvis 2-4 veckor, för att uppnå specifika mål. Ett Scrum-team bestående av produktägaren, scrum master och utvecklare arbetar tillsammans för att leverera resultat vid varje sprintavslut.

Regelbundna möten, som daglig ståuppmöte och sprintplanering, främjar samarbete och effektiv kommunikation.

Scrum är en agil projektmetodik med korta arbetsperioder kallade ”sprintar” (oftast 2-4 veckor) där ett team bestående av produktägare, scrum master och utvecklare samarbetar för att uppnå specifika mål.

Regelbundna möten som dagliga ståuppmöten och sprintplanering främjar effektivt samarbete och kommunikation.

Scrum Metodik

Software As A service

Software as a Service (SaaS) är en molnbaserad leveransmodell för programvara där applikationer tillhandahålls som tjänster över internet. Användare kan få åtkomst till och använda programvaran via webbläsare utan att behöva installera eller underhålla den lokalt.

Detta ger enkelhet och flexibilitet för användarna och förenklar även programvaruunderhåll för leverantörer.

Våra ways of working

En plats där människor tycker om att arbeta.

Vi tror att en glad arbetsmiljö är nyckeln till att frigöra den fulla potentialen hos våra duktiga yrkesmän. Det är därför vi har skapat en dynamisk och stödjande atmosfär där varje individs bidrag värdesätts, och varje dag känns som en möjlighet att briljera och ha en rolig dag på jobbet.