Vi har gjort digital och agil skillnad sedan 1996 och vi är intresserade av att höra mer om just dina utmaningar. Kanske är de helt digitala digitala eller så är de processmässiga. Vår långa erfarenhet inom processförbättring och digitalisering delar vi gärna med oss av för att hjälpa er att växa och kontinuerligt utvecklas och vara konkurrenskraftiga på marknaden. På den här sidan har vi samlat några av alla de case vi har jobbat med under årens lopp. Tillexempel vårt fina samarbete med Skånetrafiken! Nyfiken på en speciell bransch eller ett specifikt case? Tveka inte att kontakta oss för mer information och djupare presentation av våra referenser.

 

STAC PAD effektiviserar träning och rehab

Verktyget som gör en komplett screening av klientens fysik

Som högpresterande idrottare är det viktigt att ha full koll på sin träning och den effekt som träningen ger. Det är också viktigt att kontinuerligt analysera och mäta data för att undvika skador och överbelastning.

Vi har tillsammans med STAC tagit fram den tekniska plattformen för att kunna mäta och screena en klients fysik genom att mäta och dokumentera rörlighet, styrka och stabilitet. Där har vi varit med och skapat en screeningfunktion där data samlas in för att en prestation ska kunna följas och utvärderas. Screeningen ligger till grund för att skapa personliga och helt anpassade tränings- och rehabiliteringsprogram.

Djupdyk i case

 

 

En elitlöpare som är kvinna och som springer ett lopp

SWEGON Fjärrstyrd service och abonnemangstjänst

Smarta klimatanläggningar som kan fjärrstyras

Swegons produkter för inomhusklimat är försedda med reglersystem vilka styrs från en inbyggd servicepanel. De nuvarande systemen saknar uppkoppling till internet fört med sig att servicetekniker måste ta sig fysiskt till anläggningen vid översyn, felsökning och återställning.

Tillsammans med Swegon och nätverkspartnern Telenor Connexion har Softhouse skapat en IoT-baserad lösning och till grund ligger en mjukvara som kopplar ihop klimatanläggningens styrsystem med Telenors plattform ”Cloud Connect” som är byggd med AWS molntjänster. Med hjälp av den webbaserade portalen kan Swegons kunder och servicetekniker nu kommunicera med alla sina klimatanläggningar direkt från kontoret.

Djupdyk i case

 

 

 

 

 

Man som använder en padda för att styra sina system

Skånetraf iken - Mobil biljettlösning med analysfunktion

En mobil biljettlösning på 5 månader

Skånetrafiken var i behov av en komplett mobil biljettlösning bestående av en mobilapplikation för slutanvändarna och ett tillhörande backend-system vilket skulle vara enkelt att styra från ett back office. Vi byggde den mobila biljettlösningen med utgångspunkt i det befintliga biljettsystemet och skapade både en Android och en iOS-version av appen.

”Det är fantastiskt att vara projektledare för en tjänst som har blivit så uppskattad av våra kunder och som också fått en så enorm mängd positiv uppmärksamhet i branschen” – säger Pernilla Nilsson, Business Developer Skånetrafiken

Djupdyk i case

 

Kvinna som kollar i sin telefon på en tågstation

Vi kan digitalisering

Fler vassa case

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig!

    Hör av dig till oss så hjälper vi dig!