Softhouse Digital services & web meeting

Som en webbplats borde vara

  • Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och förstklassig service till våra kunder. Våra digitala tjänster omfattar allt från webbdesign och utveckling till digital marknadsföring, sökmotoroptimering och marknadsföring i sociala medier.

Vi skapar ett digitalt skyltfönster som sticker ut

Vi erbjuder en omfattande uppsättning digitala tjänster för att hjälpa dig ta ditt företag till nästa nivå online. Vårt team består av erfarna webbutvecklare, designexperter och digitala marknadsförare som arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda lösningar för dina unika behov.

Skräddarsydda webblösningar och effektiva digitala marknadsföringstjänster

Vi vet att varje företag är unikt. Vi har erfarenhet av att bygga webbplatser inom en mängd olika branscher, från e-handel till företagswebbplatser och allt däremellan. Oavsett om du behöver en ny webbplats från grunden eller vill förbättra en befintlig kan vi hjälpa dig att skapa en modern, responsiv och användarvänlig webbplats som passar ditt företag.

Vi vet också hur viktigt det är att synas online och att driva trafik till din webbplats. Det är därför vi erbjuder en rad digitala marknadsföringstjänster, inklusive sökmotoroptimering, marknadsföring i sociala medier och betald reklam. Vi jobbar hårt för att öka din synlighet online och öka din försäljning. Vårt mål är att hjälpa dig ta ditt företag till nästa nivå online.

  • Unikt företag, unika lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt. Med vår långa erfarenhet som spänner över olika branscher, från e-handel till företagswebbplatser och mer, skräddarsyr vi webblösningar efter dina specifika behov.

  • Skapa moderna och responsiva webbplatser: Oavsett om du börjar från början eller vill förbättra en befintlig webbplats, är vårt team specialiserat på att skapa moderna, responsiva och användarvänliga webbplatser som är i linje med dina affärsmål.

  • Öka synlighet online: Att vara synlig online är avgörande, och vi vet det. Det är därför vi erbjuder en serie digitala marknadsföringstjänster, inklusive sökmotoroptimering (SEO), marknadsföring på sociala medier och betald annonsering. Vi arbetar hårt för att öka din synlighet online, driva mer trafik till din webbplats och i slutändan öka din försäljning.

  • Lyft ditt företag online: Vårt slutmål är att hjälpa dig ta ditt företag till nästa nivå i den digitala sfären. Med våra skräddarsydda webblösningar och effektiva digitala marknadsföringstjänster är vi här för att samarbeta med dig på din resa mot onlineframgång.

Berätta om ditt projekt

Våra arbetssätt

Vi arbetar alltid med agila metoder som främjar flexibilitet och samarbete genom hela utvecklingsprocessen. Vår agila metod säkerställer snabb anpassning till föränderliga projektbehov och resulterar i effektiva och kundcentrerade lösningar.

Oavsett vad och vilket projekt vi tar oss ann kan du räkna med att vi alltid gör vårt bästa och ser till att ge dig en lösning som är så bra som möjligt för ditt specifika behov.

Vi utforskar viktiga områden, inklusive kravinsamling, arkitektur och integrationer, skapande av mock-ups för appar, projektplanering och teambuildning, riskidentifiering, utvärdering av driftsmiljön, hantering av online-påverkan, support och underhåll, samt budgetplanering. Denna fas är avgörande för att definiera och förstå alla aspekter av projektet innan genomförandet påbörjas.

Våra huvudsakliga leverabler är genomförandet av projektet enligt den definierade projektplanen, vilket inkluderar att skapa dokumentation, utveckla en acceptansplan och genomföra kontinuerlig projektuppföljning

Acceptancesteget innefattar test och validering, inklusive utbildning, en systemadministrationens guide, en migrationsplan och en go-live-plan, tillsammans med förberedelser för driftsmiljön.

Nu är leverablerna viktiga och det inkluderar övervakning och hantering av teknisk support, planering av support och underhåll, överlämning av projekt och genomförande av projektgenomgång. Detta steg syftar till att säkerställa en smidig övergång och en hög nivå av kvalitet och support i den nya driftsmiljön efter projektets slutförande.

Därefter har vi löpande arbete med tex supportavtal på plats som innehåller en SLA (Service Level Agreement). Därutöver krävs etablering av rutiner och processer för smidig drift och hantering av eventuella problem. Slutligen, en noggrann rapportering säkerställer att alla parter är medvetna om prestationer och eventuella förbättringsområden.

Vi löser branschens största problem

Våra erfarna mjukvarukonsulter levererar skräddarsydda tekniska lösningar som inte bara optimerar effektiviteten utan också ökar konkurrenskraften och löser de mest utmanande problemen inom branschen.