Allt börjar med människor

Möt människorna bakom koden

I grunden är vi ett team drivet av en outtröttlig passion för att skapa lösningar som utmärker sig från mängden. Vår konstanta vilja att skapa det allra bästa är det som skiljer oss från våra branschkollegor.

Mjukvaruutveckling på riktigt

Vi finns för att vi är övertygade om att kod, design och förståelse för affären är det som behövs för att skapa riktigt värde.

I närmare 30 år har vi hjälpt organisationer, produktbolag och myndigheter att bli bättre med mjukvaruutveckling. Vi finns i en rad olika branscher och teknologiområden.

I familjen ingår också den digitala byrån Milou som skapar riktigt bra upplevelser genom design, tillgänglighet och starka varumärken.

Med Accelerate har vi tagit det vi kan ett steg längre. Produktbolag, som har en stor portion mjukvara i sig, kan med vår hjälp accelerera sin bolagsutveckling. Mjukvaran ska vara den värdefullaste tillgången, inte en flaskhals.

Allt börjar med människor. Vår kunskap, erfarenhet och kompetens är vad du anlitar oss för. Med ärlighet, den extra frågan och viljan att du och din affär ska må bra, kommer vi ha ett riktigt partnerskap.

Några av våra kunder

Utmana dig själv i ett jobb som aldrig blir tråkigt

Nyfiken på att se om du har det som krävs?

Läs mer här >

Har du det som krävs? Gör vårt konsultquiz! >

Vår ledning

Om du letar efter någon särskild som du vill komma i kontakt med.

Våra kontor