Vårt erbjudande

Vi är ett gäng skickliga utvecklare och programmerare

Vi är ett gäng skickliga utvecklare och programmerare

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika plattformar, system och applikationer för att säkerställa att det vi lämnar efter oss fungerar riktigt bra och är enkla för alla att använda.

Professionella programmerings- och utvecklartjänster som du kan lita på

Räkna med riktigt bra kod som gör dina tjänster och produkter top of line.

Berätta om ditt projekt

01

Teknisk Due Diligence

Vi hjälper dig att utföra en noggrann granskning av din mjukvara för att säkerställa att den är byggd enligt etablerade standarder. Vi pekar ut eventuella risker och områden för förbättring som kommer att förlänga livslängden på dina investeringar.

02

Apputveckling

Vi kan hjälpa dig med att skapa mobilupplevelser som överträffar användarens förväntningar. Vi utvecklar mobila applikationer som ligger i teknikens framkant.

03

UI/UX

En produkt med en fantastisk användarupplevelse kan göra hela skillnaden när det gäller att skapa lojala användare och öka försäljningen. Det är där vår expertis inom användargränssnitt och användarupplevelse (UI/UX) kommer in i bilden.

04

AI & Maskininlärning

Hur kan ditt företag dra nytta av AI på bästa sätt? Vi hjälper dig att komma igång eller avancera på din AI-resa och genom att utnyttja färdiga verktyg genom moln-API:er eller öppna källkodslösningar kan vi snabbt leverera resultat.

05

Data Analytics

Med data som en av de mest värdefulla tillgångarna för företag är det viktigt att du kan dra nytta av all tillgänglig information för att fatta välgrundade beslut.

06

Molnlösningar

Hantering av mjukvaruutveckling och drift av IT-tjänster i molnet blir allt viktigare och mer komplicerat. Det krävs kompetens inom både design, planering, genomförande och utveckling. Softhouse-experter hjälper dig att undvika risker och säkerställa en framgångsrik resa till eller i molnet.

07

Embedded

Vårt team är utrustat för att hantera projekt av alla storlekar och komplexitet, oavsett om du behöver ett enkelt system baserat på mikrokontroller eller ett komplicerat inbyggt system med avancerade funktioner.

08

Digital Transformation

Ge dig ut på en transformerande resa medan vi omdefinierar dina digitala landskap, och ger ditt företag kraft att blomstra i den digitala världen.

09

Digitala tjänster & Web

Vårt team består av erfarna webbutvecklare, designexperter och digitala marknadsförare som samarbetar för att skapa skräddarsydda lösningar för dina unika behov.

10

Kommunikation & Varumärke

Kommunikation är nyckeln till att bygga starka varumärken. Oavsett om du behöver hjälp med att utveckla en kommunikationsstrategi från grunden eller bara behöver förbättra din befintliga, kan vi hjälpa till.

11

Business Acceleration

Vi är skickliga på att ta företag till nästa nivå och hitta nya affärsmöjligheter genom våra utvecklade nätverk och vår expertis. Dessutom fördjupar vi samarbetet med utvalda företag genom kapitalinvesteringar.

12

Investeringar & Kapital

Softhouse har tagit mjukvaruexpertisen ett steg längre än ett mer traditionellt mjukvarukonsultföretag. I utvalda företag har vi en fördjupad relation där vi har investerat kapital och blivit en minoritetsägare.

Softhouse

Vi är ett gäng skickliga utvecklare och programmerare

We code the future

Vi formar framtiden genom innovativa kodlösningar och vackra upplevelser.