Vi utvecklar mjukvara

Vi är experter på mjukvaruutveckling och kan de flesta tekniker, nya som gamla.

Bygger, utvecklar och levererar digitala produkter genom mjukvaruutveckling

Vi kan mjukvaruutveckling och våra utvecklare och mjukvaruarkitekter håller sig ständigt uppdaterade om de allra senaste plattformarna och utvecklingsmiljöerna. Genom vårt agila arbetssätt är vi duktiga på att skapa delivery pipelines och anpassa arbetet för snabb leverans med löpande återkoppling.

mjukvaruutvecklare

Vi skapar värde med mjukvaruutveckling på rätt sätt

För att skapa värde är det viktigt att sätta slutanvändaren i fokus från första stund. Därför är det viktigt för oss att användarupplevelsen är en av faktorerna som prioriteras i utvecklingen. En bra mjukvarulösning kan inte enbart byggas ur ett tekniskt perspektiv utan man behöver också ta den psykologiska och sociala aspekten i beaktning.

Höjer produktivitet och kvalité

Att höja produktiviteten och kvalitén i ett projekt är viktigt för att kunna skapa värde kontinuerligt. Genom att arbeta med Agila arbetssätt genom hela utvecklingsprocesen kan man bryta ner stora komplexa problem till mer lätthanterliga och mindre uppgifter. Därför struktureras arbetet upp på ett sätt som involverar slutanvändaren och som ger tidig och snabb återkoppling när det gäller funktion och upplevelse.

teamwork programmerare

Några av våra tjänster

Dedikerade team

Softhouse hjälper sina kunder med dedikerade team som är mjukvaruproffs och som ger dig absolut bästa kapacitet i alla lägen.

DevOps

Vi bygger din utvecklingsprocess genom slipade DevOps som kan sina områden.

Mjukvaruutveckling

Skräddarsydd mjukvarulösning oavsett problem och utmaning. Vi integrerar befintliga system och lösningar eller byggen den från skratch.

Apputveckling

Vi skapar appar som vänder sig direkt till användaren både i B2B och B2c.

Teknikexperter

Vi kan teknik och hjälper dig att lösa de allra mest komplexa problemen.

IT-säkerhet och testning

Du är bara så bra som din lösning presterar, därför erbjuder vi kvalificerad testning och säkerhetslösningar.

Vi arbetar med en agil inställning i allt vi gör där kvalité är vårt ledord

Våra konsulter arbetar i team med att vägleda kunder inom digital transformation och i utvecklingsprojekt. Vi har ett stort fokus på att samarbeta och dela med oss för att snabbt kunna vara förändringsbenägna och följa med den disruptiva marknaden.

Vi hjälper dig med

Vill du veta mer? Snacka med oss!