Det här får du!

Vårt erfarna team inom just teamleveranser kan hjälpa dig att utveckla din produkt med tillräckligt med funktioner för att tillfredsställa tidiga kunder och ge feedback för en framtida produktutveckling. Vi levererar snabbt genom vårt Boilerplate-ramverk (vilket är ett snabbt sätt för dig att göra produkten redo att testas på marknaden snabbt) så att du kan testa produkthypotesen med minimala resurser och kostnader och komma igång snabbt och enkelt.

Vi hjälper dig att förstå, utveckla och testa din MVP. Det här är vad du får när du jobbar med oss:

 • Ett komplett utvecklingsteam som tjänst som har välbeprövade teamleveranser, vi kan mjukvaruutveckling.
 • Du får använda teamet helt baserat på dina behov. Du kan rampa upp och ner snabbt samt kom igång snabbt och enkelt
 • Hos oss får du inte bara kod, du får ett utvecklingsteam som förstår hur koden ska tjäna ditt företag.
 • Fokus på teknologier som finns i molnet med full utveckling och kontinuerlig integration och tydliga delivery pipelines
 • Tech Stack: MERN / MEAN, React native

Teamet i Funktionsfabriken har levererat många framgångsrika projekt under de senaste åren och dessa är några av dem:

Kontakta oss!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig!

ST Progress

Optimering och digitalisering av specialiseringsprocessen för läkare och deras mentorer. Vårt team var involverade i processen från att skapa en lösningsdesign till den tekniska utvecklingen och nu hanterar teamet också underhållet av produkten. ST Progress är ett sätt att digitalisera bedömningsprocessen för framtida läkarspecialister. Under arbetsbaserat lärande har läkare mentorer som stöder inlärningsprocessen för att de ska bli specialist på sitt domän.

För att samla bevis för klinisk kompetens och professionellt beteende som observerats i kliniska miljöer finns det standardiserade formulär för att bedöma klinisk kompetens och läkarnas prestationer i deras vardagliga praxis.

Bedömningarna är skrivna på papper och med ett större antal av dem var det en utmaning att övervaka feedback, information blev spridd och spårningen av framsteg var en utmaning.

 • Kunden ville optimera och digitalisera denna process.
 • Vi optimerade processen genom att digitalisera den i en webb- och mobillösning.
 • Vi deltog i processen från att skapa design av lösningarna till den tekniska utvecklingen och hanterar nu underhållet av produkten.
 • Vi kommer också att hantera utvecklingen av version 2.0 av produkten.

”Vad jag uppskattade mycket var teamets engagemang för uppgiften, deras strävan att leda processen från idé till den färdiga appen och deras nyfikenhet att introducera dig till läkarens vardag när appen skulle användas.

Jag blev förvånad över teamets förmåga att så snabbt förstå själva syftet med appen, vad den kommer att åstadkomma och hjälpa ST-läkarna i deras utveckling till färdiga specialister med.” – Gunnar Hernborg

Teknikstack

Databas: Mongo DB

Backend: Node JS

Frontend: React Native (mobilapp) och React JS (webbapp)

Ett verktyg för hantering av undersökningar

Vi skapade en prototyp-plattform för ett verktyg som hanterar undersökningar. Systemet möjliggör skapande av undersökningar, insamling av undersökningsdata och bearbetning av insamlad data. Målet är att skapa ett konkurrenskraftigt datainsamlings- och undersökningsbehandlingssystem som möjliggör skapande av rapporter, trendskanningar och statistik analyser.

Thermoscan

Vi utvecklade en fullt fungerande mobilapplikation för Android som utför tjänsten för att scanna patienten för bröstcancer med hjälp av en extern värmekamera och lagra bilden via molnlagring som förberedelse för AI-integration och vidare bildanalys.

Diagnostisera skolor

Vi byggde en webbapplikation för att samla in feedback från studenter till skoladministratörer med möjlighet att exportera frågeformulärets resultat i excel-format. Resultaten ges till direkt till skolans rektor för att hen ska kunna dra slutsatser och hitta förbättringsförslag.

Precision diet app - dietapplikation

Vi skapade en webbapplikation som stöder det specifika och interaktiva ”Precision Health” -programmet där, baserat på diet- och hälsorelaterade detaljer, rekommenderas en daglig dietregim och lämpliga perioder.

Jag var väldigt glad och nöjd med att arbeta med ert team, särskilt uppskattade jag projektledaren och teamets snabbt svar på olika saker vi ville ta med i programmet när vi hittade det. Dessutom tyckte jag också om, hur kunder som jag, att jag kunde spåra projektets framsteg dagligen. Det var verkligen underbart – Vineesh Indira Chandran

Training board

Vi byggde ett nytt rehabiliteringshjälpmedel för patienter som vill ha professionell vård. Vi försåg patienter och personal med en omedelbar visualisering av patientrehabilitering i en enkel och lättanvänd applikation. En bra och rolig uppgift för vårt team inom teamleveranser.

På rätt plats

Här skapade vi en webbapplikation som används för att hjälpa äldre att fatta beslut om sina livssituationer baserat på deras insatser. De får rekommendationer om vad som är bäst för dem och de har inlärningssektioner för utbildning där de lär sig nya saker. Det finns också en aktivitetssektion där de kan hitta flera uppgifter för att genomföra deras rekommendation.

Tack så hemskt mycket för allt arbete ni har lagt ner i detta. Det gör mig så stolt över att se den här slutversionen. Det här är en idé som jag har arbetat med i fyra år och ni gjorde den till en verklig produkt – Marianne Granbom

Service well

Interaktiv UX-prototyp för webbapplikation som möjliggör onlinebokning av tandläkartider.

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer!

  Hör av dig till oss så hjälper vi dig!