Vi hjälper dig att bygga, utveckla och leverera digitala produkter och tjänster

Vi är experter på mjukvaruutveckling och är bekanta med de flesta tekniker, nya som gamla. Våra utvecklare och mjukvaruarkitekter håller sig ständigt uppdaterade om de allra senaste plattformarna och utvecklingsmiljöerna. Genom vårt agila arbetssätt är vi duktiga på att skapa delivery pipelines och anpassa arbetet för snabb leverans med löpande återkoppling.

Artiklar & referenscase

Så bygger vi affärer

artiklar och referenscase

Att skapa värde

För att skapa värde är det viktigt att sätta slutanvändaren i fokus från första stund. Därför är det viktigt för oss att användarupplevelsen är en av faktorerna som prioriteras i utvecklingen. En bra mjukvarulösning kan inte enbart byggas ur ett tekniskt perspektiv utan man behöver också ta den psykologiska och sociala aspekten i beaktning.

Att höja produktivitet och kvalité

Att höja produktiviteten och kvalitén i ett projekt är viktigt för att kunna skapa värde kontinuerligt. Genom att arbeta med Agila arbetssätt genom hela utvecklingsprocesen kan man bryta ner stora komplexa problem till mer lätthanterliga och mindre uppgifter. Därför struktureras arbetet upp på ett sätt som involverar slutanvändaren och som ger tidig och snabb återkoppling när det gäller funktion och upplevelse.

 

Vi hjälper dig med

Vill du veta mer om hur vi kan bygga dina affärer?

Magnus Björendahl

Kundkontakt Karlskrona

+46 768 83 24 74

magnus.bjorendahl@softhouse.se