Softhouse Akademi

Vår utbildningsverksamhet där vi kompetensutvecklar, utbildar och lär ut det vi är allra bäst på

Kompetensutveckling är precis lika viktigt för oss som för dig

Softhouse Akademi är vår utbildningsverksamhet där vi fokuserar på att kompetensutveckling och delar med oss av vår kunskap till våra medarbetare, kunder och branschkollegor. Vi har sedan Softhouse grundades, 1996, utbildat över 20 000 Scrum Masters genom Softhouse Akademi. 

Vi har alltid tagit kompetensutveckling på stort allvar och vårt mål på Softhouse Akademi är att att möjliggöra digital innovation och hjälpa människor och företag att uppnå sina mål. Vi är stolta över att kunna vara med och bidrar till att IT-branschen växer och utvecklas och vi vill vara med och förebygga bristen på IT-kompetens i samhället. 

Öppna- och företagsanpassade kurser

Vi håller regelbundet öppna kurser för dig som vill kompetensutveckla och lära dig nya saker inom ditt område. En öppen kurs är enkelt att anmäla sig till och du går kursen tillsammans med andra som registrerat sig vid samma tillfälle. Vi erbjuder kurser både online och på plats i lokal, när tillfälle ges.

Våra företagsanpassade kurser är till för de kunder som vill ha ett mer skräddarsytt kurskoncept. Där erbjuder vi större företag, större grupper och kompletta, redan sammansatta team, skräddarsydda utbildningar helt efter kundens önskemål. Vi erbjuder kurser online, på plats i lokal eller ute hos dig som kund.

Vi håller kurser tillsammans med våra partners, inom bla. Scrumalliance.org och Scaled Agile Framework (SAFe).

Håll dig uppdaterad!

Akademi Nyhetsbrev

Företagsanpassat kursutbud

Förutom de kurser du hittar i vårt öppna utbud så har vi en mängd andra kurser som vi också kan skräddarsy efter ditt företags behov och önskemål. Under en företagskurs kan vi utgå från och använda era problemställningar som övningsexempel.

Våra olika kurser

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer!

    Hör av dig till oss så hjälper vi dig!