Categories: Nyheter, Pressmeddelande

by rebecka

Share

Kemal Basic, VD för Softhouse Småland

Nu är det klart att Softhouse med ca 250 medarbetare rekryterar en ny VD för Softhouse i Småland med kontor i Växjö och Jönköping. Kemal Basic ska stärka upp med sin breda erfarenhet inom konsultverksamhet. Kemal tillträder sin nya roll på Softhouse den 15 februari 2021. 

– Vi är väldigt glada över att fått möjligheten att rekrytera en så stark och kompetent ledare som Kemal. Med hans energi och gedigna erfarenhet av konsult- och teknikbranschen kan han bidra med hög konsultmässighet, ett stabilt affärstänk och ett starkt ledarskap i vår verksamhet. Vi är just nu i en spännande tillväxtfas och att rekrytera kompetenta och duktiga ledare som har människor i fokus är en nyckelfaktor för att lyckas i detta,  säger Anna Bäcklin, Koncernchef Softhouse.  

Kemal har haft flera olika ledande roller som bland annat Business Unit Manager där han jobbat både strategiskt och operativt. Närmast kommer han från Combitech i Växjö, en arbetsplats han har haft i ca 13 år. 

– Det känns väldigt inspirerande att få förtroendet att leda Softhouse i Småland och att genom mina erfarenheter bidra till den fortsatta utvecklingen. Softhouse har en unik företagskultur och ett starkt värdeskapande erbjudande som är helt rätt i tiden. Genom att tillvarata och kombinera den breda kunskapsplattform som finns inom hela koncernen kommer vi att skapa nya mervärden för våra kunder, våra medarbetare och utveckla Softhouse till en bättre aktör på marknaden, säger Kemal. 

Kemal Basic tillträder sin nya tjänst från och med 15:e Februari 2020. 

För mer information, kontakta:
Anna Bäcklin, Koncernchef Softhouse Consulting 

0709 – 800 439

anna.backlin@softhouse.se

Kemal Basic

076 290 52 38

Kemal.basic@softhouse.se

Rebecka Lindhe, Marknad- och kommunikationschef, Softhouse Consulting 

0729 – 829 409

rebecka.lindhe@softhouse.se

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt. Softhouse grundades 1996 och var en av de första bolagen att introducerade Agil metodik i Sverige. Softhouse erbjuder mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, digitalisering och teknik. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo. 2020 omsätter koncernen ca 250 miljoner kronor.

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!