Vi investerar i framtiden

Vi vet att det finns en hel del entreprenörer med lysande ideér och genom dem föds nya tekniska lösningar och möjligheter. Vår investeringsverksamhet möjliggör att vi ligger nära innovation och banbrytande teknik och kan vara med och utveckla digitala affärer på riktigt. Vi bidrar med vår hantverksskicklighet inom mjukvaruutveckling, affärsutveckling och digitalisering för att ta framtidens produkter ut på marknaden så fort som möjligt. 

Genom vår hantverksskicklighet inom mjukvara gör vi bäst i att stötta bolag med ett tydligt mjukvarubehov där vi levererar förstklassig mjukvara som i sin tur möjliggör en snabbare acceleration på marknaden för bolaget. Vi jobbar kontinuerligt med paketering och affärsutveckling och är delaktiga i bolagens styrelse. Vi erbjuder managementtjänster till alla våra portföljbolag och samarbetspartners för att få en så komplett och lyckad affär som möjligt.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Stefan Johansson

VD Softhouse Invest

0706-30 04 53
stefan.johansson@softhouse.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi är måna om din integritet och dina uppgifter kommer inte att sparas eller användas i någon marknadsföring eller utskick.