Upplev kostnadseffektiv kompetens och maximera värdet utan att kompromissa på kvalitén med vårt bosniska kontor.

Med nära tio års erfarenhet av remoteleveranser är vår specialité högpresterande team som levererar ett konkret värde från dag ett. Vårt nearshore- och hybridkontor beläget i Sarajevo, Bosnien och Hercegovina, med alla svenska standarderna och arbetssätten, är ett bra val om du letar efter en kostnadseffektiv lösning.

Vi kan såklart arbeta med alla typer av projekt men vi föredrar ett långsiktigt och relationsbaserat samarbete.

We code the future; tillsammans med 300 kollegor

01. Omfattande erfarenhet av remote och hybrid-leveranser

Med nästan ett decennium av historia och leveranser mot många svenska kunder har vi finjusterat våra remote leveransmöjligheter, vilket säkerställer smidigt samarbete och riktiga resultat, oavsett våra eventuella geografiska barriärer.

02. Expertis inom produktutveckling

Från idé till implementering. Vi har kompetensen att vägleda din produktresa från idé till en live och marknadsfärdig lösning, vilket säkerställer en effektiv och strömlinjeformad utvecklingsprocess.

03. Affärsutveckling

Genom att förstå ditt företags unika utmaningar och mål strävar vi efter att leverera heltäckande lösningar som omfattar konsultation och rådgvining, affärsprocess-optimering, teknisk innovation och långsiktig strategisk planering.

Allt börjar med människor

Konsulter som driver excellens
Våra konsulter är noggrant utvalda för sitt engagemang och effektiva arbetssätt. Vi har en proaktiv karaktär och ger värdefulla insikter som förbättrar din produkts kvalitet och attraktionskraft på marknaden, löpande i våra projekt.

Väldefinierade sätt att arbeta (WoW)
Vårt väletablerade ”Ways of Working” inkluderar tydligt definierade processer, kommunikationskanaler och leveransmetoder, vilket säkerställer effektivitet, transparens och högkvalitativa resultat i våra samarbeten.

Tillgång till expertis i Sverige
Här kan du själv mixa ditt team för största möjliga effekt. Sömlös tillgång till en talangpool med över 300 mjukvaruexperter som är baserade i Sverige, vilket ger dig direkt tillgång till ett nav av kompetens och innovation.

Kostnadseffektiv

Långsiktighet och optimerad resursallokering
För oss är det extra viktigt med långsiktighet och ett relationsbaserat samarbete för bästa möjliga effekt. Vi allokera oss effektivt baserat på projektkrav och kompetensuppsättningar och ser till att rätt expertis används för varje uppgift vilket optimerar kostnadseffektiviteten.

Effektiva team och strömlinjeformade processer
Våra team är skickliga och effektiva och arbetar efter strömlinjeformade processer, vilket säkerställer snabbare projektleverans och kostnadseffektivitet genom att minimera tidsslöseri och operativa övertaligheter.

Konkurrenskraftig prisstrategi
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för mjukvaruutvecklingstjänster, med flexibla prismodeller för att tillgodose olika projektbehov, vilket säkerställer att du får exceptionellt värde för din investering.

Juridiska och avtalsmässiga frågor

Alla kontrakt med våra kunder innehas av Softhouse som är registrerat i Sverige och baseras på Allmänna villkor för IT-tjänster version 2014 (IT & Telecom Companies Almega). Alla finansiella transaktioner till och från kunderna görs i SEK av Softhouse i Sverige.

Vad?

Åtkomstsystem baserat på kundens teknik för ansiktsigenkänning. IT-plattformsutveckling och integrationer (S2, ID06, Arx, Telcred, RCO, SystemHouse Solutions, etc. åtkomsthanteringssystem, lås etc). Förbättra fingeravtrycksalgoritmer med AI/ML.

Start: Januari 2020

Roller: Scrum Master, Mobil-, front-, integration- och backend utveckling, DevOps, Grafisk Design

Ansvar: Fullt leveransansvar

Storlek på teamet: 5 personer

Teknologier:

MERN, .NET, Android, iOS, Azure, ReactNative, AI/ML

Berätta om ditt projekt

Vi löser branschens största problem

Våra erfarna mjukvarukonsulter levererar skräddarsydda tekniska lösningar som inte bara optimerar effektiviteten utan också ökar konkurrenskraften och löser de mest utmanande problemen inom branschen.