Categories: Artikel, Nyheter

by Ardiana Spahija

Share

skapa en app med Softhouse

Gör som Skånetrafiken – skapa en unik och användarvänlig app med Softhouse! Vi är experter på att skapa intuitiva och framgångsrika appar. Ett exempel på detta är vårt samarbete med Skånetrafiken där vi utvecklade en mobil biljettlösning. Genom att kombinera vår tekniska expertis med strategisk vision kunde vi koda en riktigt schysst app. Appen var både enkel att använda och mötte kundens behov – och lite till.

Skapa en app som sticker ut på marknaden

För att skapa en app som verkligen sticker ut på marknaden behöver du en pålitlig partner. Men också en partner som förstår din vision. På Softhouse tar vi oss tid att förstå dina mål och behov för att skapa en strategi som är skräddarsydd för ditt företag. I vårt samarbete med Skånetrafiken har förståelsen för mål, vision och behov varit en “big deal”. Vilket har möjliggjort utvecklingen av en biljett-app som gjort succeé. Idag köper resenärer biljetter enkelt och tryggt. Och de har tillgång till realtidsinformation om bussar och tåg direkt i mobilen. 

Vi kan de senaste teknologierna och utvecklingsverktygen

Vi arbetar alltid med de senaste teknologierna och utvecklingsverktygen. Detta för att säkerställa att din app fungerar smidigt och utan problem. För Skånetrafiken innebar detta att vi integrerade appen med deras befintliga system. Detta möjliggjorde enkel och effektiv användning för både kunder och anställda. En smidig övergång och en win-win för alla parter. 

Ta din business till nya höjder – och fler nöjda kunder

Skånetrafiken har genom vår hjälp nått ut till en stor användarbas. De sett en ökning av bla antalet användare av deras biljett-app. Idag används Skånetrafikens mobila resenärs applikation av mer än 450 000 personer varje dag!

Vi är måna om att du som kund ska vara nöjd över tid. Just därför ser vi till att  erbjuda regelbundna uppdateringar och förbättringar. Vi gör detta för att säkerställa att din app fortsätter att vara konkurrenskraftig på marknaden. Vi strävar efter att vara din långsiktiga partner för apputveckling. Och vi strävar efter att ge dig all den support du behöver för att ta ditt företag och din produkt till nästa nivå.

Vill du ha hjälp att utveckla en konkurrenskraftig app? Då är det oss du ska vända dig till.  Vi är redo att hjälpa dig skapa en unik, användarvänlig och framgångsrik app. En app som tar din business till nya höjder – och fler nöjda kunder!

Related Posts

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!